Det bliver nu endnu dyrere at leje en lejebolig

Med regeringens nye 2025-plan, vil det nu blive endnu sværere at finde en bolig til en fornuftig pris. Dette skyldes at skattestoppet fjernes, hvormed priserne helt automatisk vil stige på leje, fordi udlejeren har flere udgifter. Du kan læse meget mere om dette på Borsen, som skrev om emnet for et par uger siden. Læs artiklen her.

Boligmarkedet er presset!

Billede af en glad kat

Dette kommer ovenpå, at boligmarkedet i forhold til lejeboliger generelt er stadigt mere presset. Presset kommer af, at rigtigt mange unge i år har valgt at give sig til at studere. Dette i sig selv er på ingen måde sørgeligt, men de logistiske problemer det medfører er knapt så behagelige.

Derfor håber jeg meget på, at der snart bliver gjort noget mere i forhold til lejeboliger i storbyerne. Er dette ikke tilfældet, er der nemlig meget stor risiko for, at mange unge faktisk slet ikke har råd til af leje en lejebolig.

Vi kan hjælpe dig med at finde en lejebolig!

Der findes dog rigtigt mange gode muligheder for at finde den helt rigtige lejebolig. Alt du skal gøre er at gå på nettet, hvor der efterhånden er oprettet et utal af boligsider, som giver en hjælpende hånd med at finde drømmeboligen.

Det eneste problem jeg i øjeblikket ser med disse sider er, at det koster penge at finde en lejebolig. Helt personligt går jeg klart ind for, at man laver den slags services gratis og i stedet baserer sin økonomi på eksempelvis reklamer.

Det er i mine øjne kun retfærdigt, at unge har adgang til lejeboliger uden først at skulle betale en større sum penge for at finde udlejeren af lejeboligen. Andet virker bare plat.

Hvis du har en holdning til de planlagt ændrede regler eller du selv har nogle gode forslag til, hvordan politikerne kan løse problemerne med manglende lejeboliger, så er du meget velkommen til at smide en kommentar omkring dette.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *